24 Aralık 2012 Pazartesi

Hediye almak güzel bir şey!

Günlerdir yılbaşı ve Christmas için eşimle, kime ne alsak diye düşünmekteydik, sonunda kararımızı verip bu zevkli alış verişi birkaç saatte tamamladık. Biri dışında (süpriz kalabilmesi için:)) aldığımız tüm hediyeleri fikir vermesi için paylaşıyorum :)


Eşimiz annesine çok sevdiği ve malesef geçen sene hayatını yitiren
 Avusturyalı sanatçını Ludwig Hirsch'nin cd sini aldık.
Eşimin dedesine Wein&Co'dan bu güzel kırmızı şarabı aldık.
Bu şişe de yine Wein&Co 'dan eşimin anneannesi için :)


Bu gül serisi güzellik setini de Yves Rocher'den eşimin kız kardeşi için aldık. İçinde neler mi var ; vücut losyonu, duş jeli, parfüm, parfümlü vücut kremi, 2 tane numune parfüm. İstediğinniz seri için yada seçtiğiniz ürünler için böyle güzel bir sepetle hediyelik ambalaşlar yapıyorlar ve kampanyalarla fiyatları çok uygun oluyor, tavsiye ederim.

bu güzel kutunun içindeki de çooook sevdiğim birinin hediyesi :)

Klimt'in ünlü eseri Der Kuss temalı ambalajına bayıldığım bu köpüklü şarabı da yine çoook değerli bir arkadaşım için Wein&Co'dan aldım.
Bu şişesi keman şeklindeki armut likörünü sipariş üzerine Türkiye'den bir arkadaşım için turistlere hitab eden ürünler satan bir mağazadan aldım.

Eşimin babasına, Ö1 Clup'tan bir yıllık üyelik aldık.
Eşimin erkek kardeşine, H&M'den hediye çeki aldık.

Eşime LCW'den bu kabanın siyahını ve Uptown'dan beyaz boğazlı bir kazak aldım ve hediyelerini vermek için yılbaşını bekleyemedim :)

Tabiki kendimi unutmadım :) Uzun zamandır yüzümü temizlemek ve nemlendirmek için La roche ürünlerini tercih ediyordum ama sanırım cildim bu ürüne alıştı, eskisi gibi verim alamıyorum, değiştirmenin zamanı geldi. Arada, şampuanda olduğu gibi diğer kozmetik ürünlerini değiştirerek cildimizi şaşırtmamız gerekiyor, cildin ürüne ilk tepkisi ile birkaç ay sonraki tepkisi aynı olmuyor. BENCE! :) Daha önce Yves Rocher'in ruj, balsam ve duş jelinden memnun kalmıştım bu nedenle yeni yüz ürünlerim için de neden O'nu tercih etmeyeyim dedim. Tercih sebeplerimden biri de firmanın ürünler hazırlanırken hiç bir şekilde hayvanlar üzerinde test yapmıyor olmaları! Yalnız söylemeden geçemeyeceğim, iki ayrı siyah rimelini denedim gayet hayal kırıcıydılar, önermiyorum.
işte yeni günlük nemlendirici kremim, 
yüz temizleme jelim,
ve toniğim.
Bu duş jeli de birkaç aydır vazgeçilmezim!
Yves Rocher bir kampanya yapmış, üyelerine 3 ve üzeri ürün satın alan üyelerine beğendiği bir parfümün deneme boyunu 1 Euro'ya veriyor, ben de bunu seçtim :)

Eee bu kadar çok alış veriş yapınca, aşağıdaki bilekliği ve normalde ücretli olan aşağıdaki çantayı hediye ettiler. Tabii bu alış veriş sonrasında benden mutlusu yok! :)





Bu yazım da ilgini çekebilir, buraya tıkla! :)

4 yorum:

  1. hepsi çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) Bana gelen hediyeleri yayınlamak için dört gözle bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ciicler almışsınız...
    güle güle kullanın inşallah...
    takipteyim....

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim, hediye almaya bayılıyorum :)

    YanıtlaSil