11 Nisan 2013 Perşembe

Hediye Çekilişi: Paket 1

Öncelikle "Duyduk duymadık demeyin, 3 kişiye hediye veriyorum!!!" :) Bu üç kişi elbette çekilişle belirlenecek. Bu çekiliş diğerlerinden biraz farklı çünkü sabit olan hediyelerin yanında verilecek hediyeleri 3 paketten birini seçerek kendiniz belirliyorsunuz. Sabit hediyeleri, diğer paketleri incelemek ve katılım sağlamak için buraya gelin.

Gelelim paket 1'in detaylarına efendim.

Parfümümüz Yves Rocher Vanille Noire, adından da anlaşıldığı gibi vanilya severlere hitap ediyor. İçinde Bourbon Vanilyası, Tahiti Vanilyası, Uganda Vanilyası ve Mandalina var. Ürün sayfası. Sevimli şişesi ise böyle;

Kokoş kalem takımını bence çantanızdan ayırmayın. Hani dışarıda, olmadık bir anda acil kaleme ihtiyacınız olur da bulamazsınız ya pembe süet kabındaki bu şık set sizi on anlarda kurtarsın ;) Set bembe üzerine beyaz çiçekli ve turuncu üzerine bembe çiçekli olmak üzere iki farklı renkte tükenmez kalemden oluşmaktadır.
 
Paketin diğer sevimli üyesi de dudak balsamı!
İçerdiği Badem Yağının besleyici ve nemlendirici özelliği sayesinde kuru dudaklarınızı yumuşatır ve rahatlatır. Bunu da çantanızdan ayırmamanızı öneririm ;) Ürün sayfası.
 
Farkettim de ben yine baya Yves Rocher'e çalışmışım :) En sık kullandığım markalardan biri Yves Rocher, hem kalitesinden hem de müşteri hizmetlerinden gayet memnunum. En sevdiğim özellikleri ise ürünlerin deneme aşamasında deneylerin hiç birinin hayvanlar üzerinde yapılmaması!
 
Bu nedenle bu hediyelerden bir çoğunu kendim de kullanıyorum. Bu ürünleri de kullandım ve sizinle en azından testerlarını paylaşmak istedim.
 
İçinde Mayıs Gülü, Sardunya, Sedir Ağacı ve Paçuli içeren Rose Fraıche'yi geçen sene kullanmıştım, yumuşak, çiçeksi bir koku, bence tam bir yaz ürünü ;) Ürün sayfası.
 
Hydra Vegetal yoğun nemlendirici kremi de şuan kullanmaya devam ediyorum. Özellikle kışın soğuktan koruması ve cildimi sürekli nemli tutmasından çok memnun kaldım. Yalnız yazın da rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün mü bilmiyorum, bu yaz ilk defa deneyeceğim. Ürün sayfası.
 
Web sitesinde ürünü şöyle anlatmışlar: İçeriğindeki Akçaağaç ve Mavi Agav Özsuları'nda bulunan aktif moleküller cildi nemlendirir ve cildin nem dengesini uzun süre korumasını sağlar. Organik Karite (Shea) Yağı ise cildinizi onarır ve besler. Ayrıca cilde yumuşaklık veren ve cildi yatıştıran Organik Hamamelis (Sihirli Ceviz) Suyu içerir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
 
 
"Bu paket benim olmalı" diyorsan buraya gel ;)
 
 


4 yorum:

  1. yves rocher denemek istediğim ürünleri var fakat yakınlarımda hiç bir magazası yok ve hep böyle bloglardan takipteyim umarım bana cıkar..şimdiden tesekkürler..fatmagrmyn88@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatma Hanım, yorumunuzu bu sayfaya da yazar mısınız? http://tasarimyagiyor.blogspot.co.at/2013/04/3-kisiye-hediye-hediyenizi-kendiniz.html
      Çekiliş bu sayfadaki kişilerden yapılacak, sizi atlamayalım :)

      Sil
  2. ilginiz cok cok tesekkürler.ama kaçırdım çekilişi baska zamana umarım tekrardan...tesekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahaki çekilişimize bekliyorum Fatma Hanım, takipte kalın ;)
      Sevgiler...

      Sil