8 Mayıs 2013 Çarşamba

Standart Alışveriş - Yves Rocher Vol 7

Yine geç kalmış bir Yves Rocher yazısı ile karşınızdayım efendim. Teee Nisan başında yapmıştım bu alış verişi. Araya tatil ve diğer postlar girince uzun süre ertelemek zorunda kaldım. Haydi neler almışım tek tek bakalım;

 
Bu şampuanı eşim için aldık, burada anlattığım gibi kendisinin kepek problemi olduğu için ara ara şampuan değiştirerek sorununu çözmeye çalışıyor. Malesef bu şampuandan memnun kalmadı, onun saçına uygun şampuan bulmak o kadar zor ki...

Bu papatya sarısı kutucuk yeni el kremimiz, performansından gayet memnunum. Hafif bir krem, yağlı değil, özellikle yaz aylarında rahatça kullanılabilir. :)

 
Bildiğiniz gibi bir süredir bu yüz yıkama jelini kullanıyorum. Gayet memnunum cildimi kesinlikle kurutmuyor bu yüzden hemen yenisini aldım. Yalnız biraz daha köpürmemesine alışmak biraz zor oldu.
 
Gelelim Yves Rocher'in artık  her alışverişimde beklentisine girdiğim sürprizine. Bu kutudannn,
 
bir el feneri çıktı :)

Kendisi çantada sürekli taşınabilecek kadar minik ve çok sevimli!
 
Bir de pili bitti derdi yok çünkü yandaki kulakçığı aşağıdaki gibi açarak elinizle şarj edebiliyorsunuz. Yıllar önce Eminönü'nde satılıyordu bunlardan, o zamanlar çok moda idi, hala var mı bilmiyorum. :) 
 
Sevgiler :)
 
Facebook sayfamıza da beklerim, orası çoook renkli , TIK :)

 
Bu post da ilgini çekebilir ;)


4 yorum:

  1. bu markanın ürünlerini sende görünce iyice merak etmeye başladım..

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanmanız dileğiyle bloğuma da beklerim. http://crazyhatos.blogspot.com/

    YanıtlaSil