22 Haziran 2014 Pazar

Leblebi Sekeri - DIY



Avusturyalilar´in leblebi sekeri ile tanismalarinin zamani gelmisti!

Fotografi görünce cocuklugunuz akliniza geldi ve ister istemez gülümsediniz, biliyorum. Bu minnos tatli renklere gülümsememek elde degil ki. Gülümsemeyi hic kesmeyin, hemen Avusturyalilar konusuna geciyorum.

Davetlere elim bos gitmeyi pek sevmem. Türkiye´den eli bos dönmeyi  ise hic sevmem! Her dönüsümde buradaki merakli arkadaslarima yeni bir tat getirmeye calisiyorum, bu hevesimlerimden son olarak da leblebi sekerleri nasibini aldi. Eee bu minnoslari plastik posetler icinde sunmak olmazdi.

#sunumönemlidir ! 




diy candir!


Avusturyalilar´in leblebi sekerlerini ilk agizlarina attacaklari andaki yüz ifadelerini heyecanla bekliyorum. Bu hafta ilk testlere baslayacagim. ;)

Sevgiler,

Gökce.
http://www.pazaresintisi.com/?sotid=14623
  Facebook sayfamıza da beklerim, orası çoook renkli , TIK :)

Bu post da dikkatini cekebilir ;)



6 yorum:

  1. Merhaba :)
    arkadaşın olmak güzel bir şey olmalı.. snein gibi ince düşünceli insanlardan az kaldı :)
    ben bayılırım leblebi şekerine..geçenlerde çikolatasını almış arkadaş delirdim..güya rejimdeydim kaç tane yedim hatırlamıyorum :)
    kavanozlayınca iyice şirin olmuş ..
    mutlu haftalar diliyorum :)
    ben de bloguma beklerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir yorum bu böyle, cok tesekkür ederim :) Böylece bir dahaki Türkiye´ye gidisimde getirecegim tat belli oldu, cikolatali leblebi! :)
      Sana da mutlu haftalar, hemen geliyorum ;)

      Sil
  2. Harika bir sunum olmus :) Leblebi sekerine bayilirim, hala cok fazla yerim :) Burdada Turk marketine gidince ilk aldigim seylerin basinda gelirler:) Neden bilmem ama sadece beyazlarini yerim. digerlerini ayiklarim. Beyazlari bana daha lezzetliymis gibi gelir :D Cok guzel bir sunum olmus bayildim. Bende Turkiyeden her geldigimde off Allahim bu sefer ne getirsem diye kara kara dusunuyorum. Aklima hic leblebi sekeri getirmek gelmedi. Bi donraki gidisimde mutlaka alicam, boylede sunucam :D
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa bana hepsinin tadi ayni gibi geliyor :)
      Ben suana kadar buradakileri özellikle pismaniye, gül receli ve leblebi sekeri ile sasirtmayi basardim. Lokumdur, baklavadir zaten biliyor hepsi o yüzden bilmedigi seyleri getiriyorum. Leblebi sekerini getirdigimde leblebiyi de bilmediklerini farkettim. Bir daha ki sefere leblebi de getirecegim.
      Bir de aci biber tursularimizdan getirdim onlara da bayildilar. ;)

      Sil
  3. merhaba gökçecim :) bizde viyana daydık temmuzun son haftası , ama çok uzun bir sure kalamadık, kosusturmaca ile gecti tatil, slovakya ya flan gittik, 1 günümüz zaten G3 primark da geçti :D diğer günlerde saraylar ve sacher in oldugu caddede takılmakla, çok şanslısın böyle huzurlu sakin bir şehirde yaşıyorsun, bende cok sterdim böle sakin bir hayat, istanbula donunce daha da arar oldum inan :) viyanayı cok seviyorum bu 2. gelişimdi zaten, inş. bir sonrakinde mutlaka goruselim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım :) Evet bloğunda gördüm Viyana'ya geldiğini ve görüşemediğimiz için üzüldüm ama güzel zaman geçirmenize sevindim. Neyse ki Viyana kendini asık etmis, yine geleceksin belli ;) En yakın zamanda görüşmek üzere!

      Sil