18 Ocak 2013 Cuma

Gelin Çiçeğim


Düğünümde çook sevdiğim gelin çiçeğimi ben de fırlattım ve çiçeği 16 yaşında bir genç kız yakaladı. Suratındaki gülümsemeyi görünce hem sevindim hem de çiçek artık benim olmadığı için üzüldüm. Ama aradan bir saat geçtikten sonra çiçeğimi bana geri verdi ve dünyalar benim oldu :)

Çiçeğimi düğünden sonra şeklinin bozulmaması için ters çevirip hiç biryere değmeyecek şekilde kuruttum. Şimdi de salonuma astım, her görüşümde tekrar mutlu oluyorum :)





3 yorum:

  1. :) 16 yaşındaydım, ilk sevgilime deli gibi aşıktım, sanırım sürekli pembe dolanıyordum o günlerde :) yazın masal gibi bir düğüne gittik, sapsarı güller vardı gelinin elinde... çiçeğin atılacağı an gelince damadın mikrofondan -gayet utandırıcı bir şekilde- "hadi bakalım, deniz hanım sizi de sahneye bekliyoruz" diye özellikle belirtmesinin üstüne gelinin arkasında sıralananların arasına karıştım, üstüne bir de çiçek kucağıma düştü! saçını başını yolan babam, "tamam aşığız da bu kadarı da fazla!" diye taa o zamandan evlilik kurumuna isyan eden bilinçaltım, bir hafta sonra balayından dönen geline çiçeği geri verdiğimdeki mutluluğu filan hep gözümün önüne geldi okuyunca :) var bu 16'lıklarda bi iş :D

    http://www.decodeniquo.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle!!! :D Benim çiçeğimi yakalayan genç kızın sevgilisi de oradaydı, yüzündeki ifadeyi hiç unutmayacağım, sanırım babanınki ile aşağı yukarı aynıydı :)

    YanıtlaSil