21 Şubat 2013 Perşembe

Bir site keşfettim, Ucuzlatıyor :)



Sevgilim babam dışında online alış-veriş sitelerinden yararlanmayan kalmadı sanırım artık. :) Bense hastasıyım alış veriş sitelerinin. Dünyanın markasını bilgisayarınızda bir tıkta görebiliyor, hiç bir zahmete katlanmadan istediğiniz ürünü bir kaç gün içinde edinebiliyorsunuz, kampanyalar da cabası :)

Ben bu hastalığa tutulalı sanırım 3 sene falan oldu, kısa zaman önce de çok güzel bir site keşfettim ucuzlat.com . Burada, alış-veriş sitelerinden indirimli alış-veriş yapabilmemiz için kuponlar yayınlanıyor. Eee pazarlığa alışmış bir milletiz ne de olsa, bu kuponları kullanınca kendimi pazarlık yapmış gibi hissediyorum. Alış veriş yapmadan önce kuponları bir kontrol ediyorum. Yada bir sitede bir ürünü beğenmişsem ucuzlat.com'a girip o sitede geçerli bir kupon olup olmadığını anasayfada çıkan arama kutucuğundan sorguluyorum. Bir de kuponlar bu sitede açık geliyor, şuraya tıkla, bunu bekle derdi yok. ;)


Facebook sayfalarını da beğendim böylece yeni kuponlar yayınlandıkça anasayfama "haydi alış-verişe" der gibi bildirim düşüyor. :)

Diğer benzer kupon sitelerinden farkı olarak burada yurtdışı alış-veriş sitelerinin de indirim kuponları var. "Artık bana Türkiye dar geliyor." diyenlere duyurulur. :)

Ben beğendim umarım siz de beğenirsiniz, postum işe yaramış olur. :)

Bol alış-verişli günler... :)



4 yorum:

  1. ya evet alışveriş ço kolay oldu artık:)masa başından beğendiğimiz herşeyi alıyoruz:)sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok iyimiş canım yaa böyle bir siteden haberim yoktu teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim :) Özellikle düğün öncesi bol bol alış-veriş yaptığın şu sıralar senin çok işine yarar ;)

      Sil