1 Temmuz 2013 Pazartesi

BB Krem Bizimlasın!



Benim de artık bir bb kremim oldu. Sanırım Mayıs ayı başından beri Yves-Rocher'in koyu ton bb kremini kullanıyorum. Daha önce farklı bir markayı denemediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama kendisinden çok memnunum. YR sitesinde bb kremini böyle anlatmış.

Altına kesinlikle nemlendirici sürmeme gerek kalmıyor. İlk kullandığım günlerde cildimde çok az kuruluk oldu, sebebi krem midir bilmiyorum ama başlarda bana uygun olmayacağından korktum. Birkaç gün sonra cildim kendini dengeledi ve şuan hem yağ hem de nem dengesi gayet iyi bir tenim var. Özellikle Mayıs ayı boyunca neredeyse hergün kullanmama rağmen cildim kremi kusmadı. İlk sürdüğümde verdiği ferahlık hissini çok seviyorum, fondöten gibi bir ağırlığı kesinlikle yok ve gün içinde çok kolayca tazelenebiliyor.

Benim ten rengim çok açık ve soluk, cildime biraz da renk getirmek için iki renk tonu olan kartelasından koyu olanı seçtim. Kapatıcılığı müthiş değil ama günlük makyaj için yeterli. Sebebinin bbkrem olup olmadığından emin değilim ama arada çıkan sivilcelerim de neredeyse hiç çıkmamaya başladı. :) Aslında Garnier ve Yves Rocher arasında kararsız kalmıştım ama YR'den çok memnun olduğum için şimdilik Garnier'i denemeyi düşünmüyorum.

Eee Yves Rocher'e kadar gitmişken elbette tek bir kremle dönmedim, bu cicileri de kaptım geldim :)

aydınlatıcım,
 


 
 Kepekleri ile başı dertte olan koca için alınan saç yağı. Kokusu MUHTEŞEM!!! (yağı kullandığı sürece çok memnun, ama kullanmadığı süre içinde hemen tekrar kepek başlıyor, yani onarıcı değil, durdurucu.)

Tam kasada ödeme yapıyordum ki buyrun hediyeniz, yeni seri ojelerimizden istediğiniz rengi seçebirlirsiniz dediler. Muhteşem bir süpriz oldu. Süper renkler vardı, cıvıl cıvıl neonlar!!! Ama kocaya hangisini seçsem diye sorarsan neyi seçer? Bunu :) Vernis Brillance çok klasik bir renk ama severim kendisini. Benim gibi sakar ve sabırsızlar için hazırlanmış çok hızlı kuruyan bir oje, tavsiye edilir ;)




 
Facebook sayfamıza da beklerim, orası çoook renkli , TIK :)

Bu post da ilgini çekebilir ;)


4 yorum:

  1. demek cild tipine göre değişiklik gösteriyor,bende garnıersiz yapamıyorum.ama bb kremi çok merak ediyorum herkes çok övüyor.Fiyat markadan markaya değişiyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier bb krem ile ilgili de çok fazla olumlu yorum okudum ama dediğim gibi şuan YR'den memnun olduğum için Garnier'e geçmeyi düşünmüyorum. Ama bir ara yine dayanamayıp onu da denerim heralde :)

      Markadan markaya değişiyor tabi fiyatlar, Garnier'in fiyatı Yves Rocher'den biraz daha düşük bildiğim kadarıyla. Vichy'ninki de ikisinden de daha pahalı. Yalnız Vichy'nin geçen aylarda bloglar üzerindeki orantısız reklam felsefesi nedeniyle yorumların hangisi samimi, hangisi reklam ayırt edemiyorum :/

      Sil
  2. güle güle kullan bende bb kremi deniyeceğimde elimde çok var şu sıralar:))

    YanıtlaSil